We merken dat het fijn is om richtlijnen te hebben mbt het virus, dus hieronder ons protocol:

 

COVID-19-PROTOCOL

 

Hou afstand! Hier geldt de 1 meter-regel.

Sanitair

Bij het sanitair gebouw is zowel aan de douchezijde als aan de toiletzijde een dispenser met alcohol opgehangen. Wij vragen iedereen de handen te desinfecteren vóórdat er een deurklink of een waterkraan wordt aangeraakt. Met een doekje kun je het voor jezelf nog even extra ontsmetten als je dat wil.  Aan de kant van de afwasbakken is de doorgang geblokkeerd en hebben wij 2 kranen dichtgedaan. Zodat er maximaal 2 personen tegelijk kunnen afwassen. Beter is het om af te wassen bij de tent/caravan.  Laat voor je mede-kampeerders alles weer perfect schoon achter.

De schoonmaak van het geheel zal meerdere keren per dag, met dezelfde precisie als anders, door ons worden gedaan. Als wij schoonmaken zul je even op ons moeten wachten.

 

Broodservice en maaltijden

Elke ochtend vers gebakken brood, croissants e.d. kunnen nog altijd besteld en afgehaald worden bij de receptie.

Een aantal keren per week verzorgen wij een avondmaaltijd waarvoor je je kunt aanmelden. We hebben de tafels op voldoende afstand van elkaar gezet en vragen je, vóórdat je plaatsneemt, nog even je handen te ontsmetten. Een dispenser hangt klaar. Het is verder allemaal in de frisse buitenlucht, dus al met al weinig risico. Aan tafel mogen in Frankrijk (mits allemaal akkoord) meerdere personen plaatsnemen.  Wij respecteren alle wensen! Wil je afstand, dan is dat er voor je.

 

  • Loop je ergens tegen aan, mensen die zich niet houden aan de nieuwe regels, of voel je je om welke reden dan ook onveilig, spreek je uit/kom even bij ons. Het is voor iedereen nieuw en lastig.

 

  • Voel je je niet lekker? Heb je plots verlies van smaak en geur, of andere symptomen  zoals koorts? Meldt dit dat ONMIDDELLIJK (!!), zodat we de nodige maatregelen kunnen treffen en eventueel contact kunnen opnemen met de plaatselijke dokter. We willen in deze tijden iedereen beschermen.

 

Ondanks dit alles, gaan we ervoor zorgen dat je bij ons een veilige en onvergetelijk mooie vakantie hebt.

Dank je wel voor je medewerking!  Vragen en opmerkingen horen wij graag!

 

Erik en Monique

Camp Vallée du Tarn

Les Bourdariés

81340 Courris, France

© 2019 Monique

Proudly created with Wix.com

Contact
Banner Frankrijkinbeeld.com.jpg
Pitchup-logo-RGB_fg4izv.png
campingplekken.gif
eurocamps.png
Rustiek kamperen.png
Zoover_Logo_JPG.jpg
logo fransecampings.JPG
tripadvisor
download.jpg