top of page

Een camping is buiten, onze activiteiten ook. Er is altijd genoeg afstand en dus is een mondkapje is hier niet nodig!

Ons sanitairgebouw is geen openbaar gebouw, omdat alle deuren naar toilet of douche aan de buitenkant zitten. Het dak is een soort van overkapping; het is 'buiten'. Ook eten we buiten (vrijwillige aanmelding), desinfecteer je je handen en houden we de meter afstand... Het is niet heel spannend, maar wèl heel duidelijk

 

We merken dat het fijn is om richtlijnen te hebben mbt het virus, dus hieronder ons protocol:

 

COVID-19-PROTOCOL

 

Hou afstand! Hier geldt de 1 meter-regel.

Sanitair

Bij het sanitair gebouw is zowel aan de douchezijde als aan de toiletzijde een dispenser met alcohol opgehangen. Wij vragen iedereen de handen te desinfecteren vóórdat er een deurklink of een waterkraan wordt aangeraakt. Met een doekje kun je het voor jezelf nog even extra ontsmetten als je dat wil.  Aan de kant van de afwasbakken is de doorgang geblokkeerd en hebben wij 2 kranen dichtgedaan, zodat er maximaal 2 personen tegelijk kunnen afwassen. Beter is het om af te wassen bij de tent/caravan. Laat voor je mede-kampeerders alles weer perfect schoon achter.

De schoonmaak van het geheel zal meerdere keren per dag, met dezelfde precisie als anders, door ons worden gedaan. Als wij schoonmaken zul je even op ons moeten wachten.

 

Broodservice en maaltijden

Vers gebakken brood, croissants e.d. kunnen iedere dag vóór 20:00 uur bij ons worden besteld en de volgende ochtend worden afgehaald bij de receptie, daar ligt het vanaf 08:30 uur voor je klaar.

Een aantal keren per week kun je met ons mee-eten. Omdat we maar beperkte capaciteit hebben, gebruiken wij een intekenlijst. We hebben de tafels op voldoende afstand van elkaar gezet en vragen je, vóórdat je plaatsneemt, nog even je handen te ontsmetten. Een dispenser hangt klaar. Het is verder allemaal in de frisse buitenlucht, dus al met al weinig risico. Wij respecteren alle wensen! Wil je meer afstand, dan is dat er voor je.

 

  • Loop je ergens tegen aan, mensen die zich niet houden aan de nieuwe regels, of voel je je om welke reden dan ook onveilig, spreek je uit/kom even bij ons. Het is voor iedereen nieuw en lastig.

 

  • Voel je je niet lekker? Heb je plots verlies van smaak en geur, of andere symptomen zoals koorts of hoesten? Meldt dit dat ONMIDDELLIJK (!!), zodat we de nodige maatregelen kunnen treffen en eventueel contact kunnen opnemen met de plaatselijke dokter. We willen in deze tijden iedereen beschermen.

 

Dank je wel voor je medewerking!  Vragen en opmerkingen horen wij graag!

 

Erik en Monique

bottom of page